Alte proiecte

“Eu sunt viţa, iar voi sunteţi mlădiţele. Cel care rămâne în Mine şi în care rămân Eu aduce mult rod, pentru că despărţiţi de Mine nu puteţi face nimic.”

Ioan 15:5

Lucrarea cu oamenii străzii

Categories: Proiecte

“Căci am fost flămând, şi Mi-ați dat de mâncat; Mi-a fost sete, şi Mi-ați dat de băut; am fost străin, şi M-ați primit; am fost gol, şi M-ați îmbrăcat; am fost bolnav, şi ați venit să Mă vedeți; am fost in temniță, şi ați venit pe la Mine.” Matei 25:35,36

Am încercat să răspundem cu bucurie acestei chemări făcute de Domnul Isus în modul cel mai direct, așa că am format o mică echipă care să atingă viețile oamenilor străzii. Atunci când îi vizităm, căutăm să petrecem timp cu ei, să-i încurajăm şi să le vorbim despre dragostea lui Dumnezeu.

Incercăm să ajungem la câte 25 – 30 de persoane. De fiecare dată pregătim sandwich-uri, ceva dulce şi câte un fruct. Când îi vizităm pe acești oameni, îi găsim bolnavi, robiți de alcool sau droguri şi în mizerie. Ne rugăm împreună cu ei pentru vindecare, eliberare și pentru a-l primi pe Domnul Isus în viața lor. Am mers cu unii din ei la spital pentru a-și trata rănile. Cu unii am mers la Bogdăneşti, la centrul de plasament, pentru a-şi revedea copiii care se află în grija statului. Am mers cu o parte din ei la baia comunală pentru a se spăla. Oamenii aceştia se bucură foarte mult de fiecare dată când îi vizităm – unii ne consideră familia lor. Suntem încurajați şi sensibilizați după fiecare vizită!

Dumnezeu s-a îngrijit de nevoile materiale ale acestei lucrări, însă ajutorul tău este bine-venit. Credem că nevoia cea mai mare este rugăciunea şi postul. O luptă spirituală foarte mare se duce pentru aceste suflete, iar noi, ca slujitori, avem nevoie de sprjin.

Dacă vrei să te implici în această lucrare sau dacă vrei sa afli mai multe, poți lua legătura cu Samuel Ciobanu sau Robert Doboș.

 

Mai jos, câteva fotografii făcute în timpul vizitelor:

 

 

 

 

 

 

Author: sebi

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.