Bine ai venit!

Filocalia este o biserică evanghelică, numărând peste 200 de membri, de toate vârstele și din diferite contexte sociale. Suntem o biserică ce crede că mesajul Bibliei despre Isus Hristos este Vestea Bună, care merită să fie trăită și spusă altora.

Dacă nu obișnuiești să participi la programul bisericii noastre, următoarele informați îți pot fi de ajutor:

  • în timpul serviciului de închinare vom cânta imnuri și cântece spre lauda lui Dumnezeu. Cuvintele (versurile cântecelor) vor fi proiectate pe ecranul din față.

  • colecta (strângerea darurilor de bunăvoie) care va avea loc în timpul unei cântări și care va fi anunțată de către persoana care conduce programul, ne oferă posibilitatea de a-i mulțumi lui Dumnezeu în mod practic. Banii oferiți vor fi folosiți în activitățile bisericii sau în diferite proiecte creștine. Colecta se adresează, în principal, membrilor bisericii, dar orice contribuție financiară din partea dumneavoastră va fi o binecuvântare pentru biserică.

  • camera Mama și copilul este la dispoziția celor care doresc pe tot parcursul serviciului de închinare.

  • în timpul programului de dimineață, toți copii cu vârste între 4 și 13 ani sunt bineveniți la Școala Duminicală. Persoana care conduce programul va anunța momentul în care aceștia vor merge în sălile lor.

  • întâlnirea grupului de tineri Tineri Filo are loc duminica după amiază de la ora 18:00.

Ca biserică, noi credem că Dumnezeu ne vorbește în mod direct prin Biblie, de aceea, mare parte a programului este pusă de o parte pentru un vorbitor prin care Dumnezeu ne învață și ne arată care este relevanța și provocarea Cuvântului Său pentru noi astăzi.